use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kalfsworst met erwten en wortelen

Gepost door Knorr

Gepost door Knorr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Kalfsworst met erwten en wortelen
  • 1 kg aardappelen, vastkokend
  • blaadje laurier
  • 250 g diepvrieserwten
  • 200 g jonge worteltjes, schoongemaakt
  • 4 kalfsworsten
  • 1 bouillonblokje Knorr Finesse Vlees
  • 100 g Solo margarine
  • takje tijm
  • 1 uitje, fijngesneden
  1. Snij de wortelen in blokjes. Stoof de ui glazig in de helft van de Solo, voeg de wortelen toe en giet er een flinke scheut water bij. Laat dit een 10-tal minuten stoven en doe er dan de erwten bij. Laat dit opnieuw een klein kwartier stoven, ditmaal met het bouillonblokje en de kruiden erbij.
  2. Kook intussen de geschilde aardappelen.
  3. Bak de worsten in de resterende Solo op een matig vuur. Haal de worsten uit de pan en voeg ze bij de groenten. Giet het vet weg en blus de pan met een scheut water. Laat het geheel even doorkoken en voeg alles bij de stoofpot.
  4. Serveer het gerecht in warme borden en schik er de aardappelen naast.

Wat voor score geef jij dit recept?