use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Klassieke mosterdsaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Klassieke mosterdsaus
  • 2 sjalotjes
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Kip
  • 1 el witte wijnazijn
  • 2 el grove mosterd
  • 200 ml epoisse crème (zure room)
  1. Pel en snipper de sjalotjes en zet aan in een beetje olie.
  2. Blus met 200 ml heet water en voeg er het Knorr Bouillonketeltje aan toe. Laat lichtjes koken totdat er nog maar de helft is overgebleven. Zeef, als je wilt, de saus.
  3. Doe er nu de witte wijnazijn, mosterd en room bij en laat niet meer koken.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.