use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kleine wafels met abrikozenjam
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kleine wafels met abrikozenjam

Kleine wafels met abrikozenjam

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 uur 15 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g patisseriebloem
  • snuifje zout
  • 50 g griessuiker
  • 3 dl melk
  • 80 g Solo
  • abrikozenjam
  • 3 eieren
  • vanille-essence

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Zeef de patisseriebloem en voeg het zout, de suiker en de dooiers toe. Giet er al kloppend beetje per beetje de melk bij.
  2. Smelt de Solo en voeg het bij het deeg. Breng het deeg op smaak met vanille-essence en laat minstens 2 uur rusten.
  3. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig onder het deeg.
  4. Bak het deeg in een goed heet wafelijzer.
  5. Serveer de wafels op een bord en lepel er abrikozenjam bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.