use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kokos-pannenkoekentaart met banaan en chocoladesaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Kokos-pannenkoekentaart met banaan en chocoladesaus
  • 0.5 l kokosmelk
  • 4 eieren
  • 300 g bloem
  • 200 g geraspte kokos
  • Solo Vloeibaar
  • 4 bananen
  • 300 g zwarte chocolade
  1. Meng de kokosmelk met de eieren en de bloem. Meng alles goed en giet het mengsel door een zeef zodat er geen klonters meer inzitten. Meng er de geraspte kokos onder.
  2. Bak nu de pannenkoeken in een beetje Solo.
  3. Pel de bananen en snij ze in schijfjes. Beleg een afgekoelde pannenkoek met schijfjes banaan. Bedek deze pannenkoek met banaan met een andere pannenkoek, beleg die weer met banaan, dek af, enzovoort zodat je een heuse taart krijgt.
  4. Smelt de chocolade au bain-marie met 2 eetlepels Solo en overgiet de taart met de chocoladesaus.
  5. Laat de taart goed afkoelen in de koelkast vooraleer je hem serveert.

Wat voor score geef jij dit recept?