hoofdgerecht
Lasagne Bolognese
Een lasagne bolognese kan er altijd in! Met dit snelle recept maak je ieders favoriete pasta in een handomdraai klaar.
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 1 pak Knorr Spaghetteria: Bolognese
- 1 pakje Knorr wiit saus
- 250 ml melk
- 9 bladen lasagne
- 50 g Solo
- 150 g geraspte gruyère
Voorbereiding
- Warm de oven voor op 200°
Bereiding
- LOs de inhoud van het pakje Knorr wiite saus op in de melk en laat op matig heet vuur al roerend indikken.
- Leg een lasagneblad op de bodem van een met Solo ingesmeerde ovenschotel en schep er eerst een laag bolognesesaus op, dan een laag bechamelsaus.
- Bedek met een blad lasagnedeeg en schep daar opnieuw een laag bolognesesaus over.
- Herhaal dit en bestrijk het laatste lasagneblad helemaal met bechamelsaus.
- Strooi dan de geraspte gruyère over de lasagne en laat die goudgeel bakken in een hete oven.
