Macaroni met verse zalm
Mmm… macaroni met verse zalm! Deze simpele pasta is klaar in een halfuurtje en gaat bij iedereen vlotjes naar binnen, zelfs bij moeilijke eters.
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- 400 g macaroni
- zout
- 4 eetlepels Solo Vloeibaar
- 4 tomaten
- 2 bosuitjes
- 400 g verse zalmfilet
- versgemalen peper
- 1 eetlepel(s) fijngehakte rozemarijn
- Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
- Snij de bosuitjes in dunne ringetjes.
- Kook de macaroni in een grote pot met ruim kokend water en wat zout beetgaar.
- Verhit 2 eetlepels Solo in een pan en bak de zalmfilets zachtjes in ca. 4 minuten aan beide kanten bruin en van binnen net gaar.
- Strooi er zout en peper over en leg ze op een bord.
- Verhit weer 2 eetlepels Solo in dezelfde pan en fruit de bosui met rozemarijn ca. 2 minuten.
- Schep de tomaatblokjes erdoor en laat het geheel op een matig hoog vuur ca. 3-5 minuten sudderen.
- Breng de saus op smaak met zout en peper.
- Verdeel de zalm met een vork in stukjes.
- Giet de macaroni af en schep de tomatensaus en stukjes zalm erdoor.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
