Meloen- en mascarponetaart
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- 250 g bloem
- 125 g Solo
- 50 g suiker
- 1 ei
- 2 blaadjes gelatine
- 80 g suiker
- 250 g mascarpone
- 800 g meloen
- 2 eieren
- Meng de bloem met de suiker, kneed er de Solo door en voeg dan het ei toe.
- Bekleed een vorm met het deeg.
- Prik de bodem in met een vork en bak hem 15 à 20 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.
- Laat de gelatine weken in een bodempje water.
- Meng ondertussen de mascarpone met de suiker.
- Klop de eieren luchtig op en voeg ze bij de kaas.
- Laat de gelatine smelten in de microgolfoven en roer ze eronder.
- Giet de bereiding in de taartvorm.
- Pel en ontpit de meloen, verdeel in bolletjes en schik deze op de taart.
