Millefeuille met aardbeien
Deze millefeuille met aardbeien kan iedereen maken met dit millefeuille recept. Verrukkelijke kleine aardbeientaartjes met een lekkere krokante bodem van bladerdeeg, een fris-romige vulling van opgeklopte Solo Crèmefine Pâtisserie met limoen en natuurlijk verse aardbeien. De millefeuille met aardbeien wordt afgetopt met verse basilicum en geraspte limoenschil.
Deze millefeuille met aardbeien kan iedereen maken met dit millefeuille recept. Feestelijke kleine aardbeientaartjes met een romige vulling gemaakt met Solo Crèmefine Pâtisserie.
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 1 vel bladerdeeg (koelvers) van 30 x 40 cm
- 500 g aardbeien
- 2 flesjes Solo Crèmefine Vol
- 4 el bloemsuiker
- 1 limoen
- 3 takjes basilicum
- Extra nodig: ronde uitsteekvorm met een diameter ø ± 8.5 cm, bakpapier
- Steek 12 bladerdeegrondjes uit met een ronde uitsteekvorm met een diameter van 8,5 cm.
- Schik de rondjes op een, met bakpapier belegde bakplaat. Bedek deze met een tweede vel bakpapier en nog een extra bakplaat. Zo komt het bladerdeeg gelijkmatig op.
- Bak ze ± 15 minuten af in een voorverwarmde oven op 180 °C. Controleer en indien nodig geef je nog enkele minuten extra. (Dit hangt af van de oven).
- Snijd ondertussen de aardbeien in stukken. Klop de Solo Crèmefine Pâtisserie samen met de bloemsuiker op en rasp de limoenschil erin.
- Stel de taartjes samen: bestrijk een bladerdeegrondje met de Solo Crèmefine Pâtisserie mengeling. Schik hierop de aardbeien en rasp er een beetje limoenrasp over.
- Herhaal dit nog 2 keer en werk af met de limoenrasp en enkele basilicumblaadjes. Als extra kan je nog een coulis maken van aardbeien en bovenop besprenkelen.
