use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Millefeuille met aardbeien

Deze millefeuille met aardbeien kan iedereen maken met dit millefeuille recept. Verrukkelijke kleine aardbeientaartjes met een lekkere krokante bodem van bladerdeeg, een fris-romige vulling van opgeklopte Solo Crèmefine Pâtisserie met limoen en natuurlijk verse aardbeien. De millefeuille met aardbeien wordt afgetopt met verse basilicum en geraspte limoenschil.

Deze millefeuille met aardbeien kan iedereen maken met dit millefeuille recept. Feestelijke kleine aardbeientaartjes met een romige vulling gemaakt met Solo Crèmefine Pâtisserie.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Porties
     
    4
recipe image Millefeuille met aardbeien
  • 1 vel bladerdeeg (koelvers) van 30 x 40 cm
  • 500 g aardbeien
  • 2 flesjes Solo Crèmefine Vol
  • 4 el bloemsuiker
  • 1 limoen
  • 3 takjes basilicum
  • Extra nodig: ronde uitsteekvorm met een diameter ø ± 8.5 cm, bakpapier
  1. Steek 12 bladerdeegrondjes uit met een ronde uitsteekvorm met een diameter van 8,5 cm.
  2. Schik de rondjes op een, met bakpapier belegde bakplaat. Bedek deze met een tweede vel bakpapier en nog een extra bakplaat. Zo komt het bladerdeeg gelijkmatig op.
  3. Bak ze ± 15 minuten af in een voorverwarmde oven op 180 °C. Controleer en indien nodig geef je nog enkele minuten extra. (Dit hangt af van de oven).
  4. Snijd ondertussen de aardbeien in stukken. Klop de Solo Crèmefine Pâtisserie samen met de bloemsuiker op en rasp de limoenschil erin.
  5. Stel de taartjes samen: bestrijk een bladerdeegrondje met de Solo Crèmefine Pâtisserie mengeling. Schik hierop de aardbeien en rasp er een beetje limoenrasp over.
  6. Herhaal dit nog 2 keer en werk af met de limoenrasp en enkele basilicumblaadjes. Als extra kan je nog een coulis maken van aardbeien en bovenop besprenkelen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.