voorgerecht
Pizza met meloen, mozzarella, bresaola en basilicumcoulis
Pizza met meloen, mozzarella, bresaola en basilicumcoulis
Pizza met meloen, mozzarella, bresaola en basilicumcoulis
Geef score
Kooktijd25 min
Porties

- 1 meloen
- 4 bollen buffelmozzarella
- 3 dl olijfolie
- 2 plantjes basilicum
- 100 g parmezaan
- 100 g pijnboompitten
- 4 tortillabroodjes
- sneetjes bresaola
- Solo Vloeibaar
- 1 bussel raketsla
- Schil de meloen, verwijder de pitten en snijd in stukjes. Snijd de mozzarellabollen in plakken.
- Doe de olijfolie samen met de basilicum, pijnboompitten en parmezaan in de blender en mix tot een mooie gladde massa.
- Smeer de basilicumcoulis op het tortillabroodje en beleg verder met de bresaola, mozzarella en stukjes meloen.
- Bak de pizza nu op een heel zacht vuurtje met wat Solo Vloeibaar in een pan. Het broodje zal mooi bruin worden en de mozzarella zal smelten.
- Laat de pizza eventueel nog even verder bakken in de oven om hem nog iets warmer te maken.
- Werk af met wat raketsla voor een frisse toets.
