use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Quiche met broccoli, champignons en spekjes

Geen idee wat te maken vanavond? Deze quiche met broccoli, champignons en spekjes valt altijd in de smaak. En geef toe, wat is er nu makkelijker dan quiche?

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd40 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image 3 koningentaart
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 1 flesje light room
  • 1 taartbodem bladerdeeg
  • 150 g spekblokjes
  • 250 g champignons
  • 1 ui
  • 450 g broccoliroosjes
  • 3 eieren
  • 100 g gemalen gruyère-kaas
  1. Plaats het deeg in een aluminium vorm. Prik er een aantal keren in met een vork.
  2. Snij de ajuin fijn en de champignons in schijfjes.
  3. Verwarm de ajuin, de champignons en de spekblokjes op een heet vuur in een steelpan in een beetje Solo.
  4. Bereid tegelijkertijd de broccoli in de microgolfoven.
  5. Klop de 3 eieren onder de light room, kruid met peper en zout.
  6. Leg de ajuin, champignons, spekblokjes en broccoli op de bodem van het bladerdeeg. Overgiet het geheel met de room.
  7. Strooi de Gruyère kaas hier bovenop.
  8. Plaats de quiche in een voorverwarmde oven op 200° gedurende 30 tot 40 minuten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.