ravioli met 3 kazen
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- 500 g ravioli met 3 kazen
- 1 blokje Knorr Bouquet Provençale
- 2 dl light room
- 2 dl melk
- 15 g Solo
- 15 g bloem
- 60 g zongedroogde tomaten
- 40 g Parmezaanse kaas
- 1 dl Bertolli Extra vergine
- basilicumblaadjes
- Laat de Solo smelten in een pannetje en voeg de bloem toe.
- Giet er de light room en melk over en laat enkele minuten koken.
- Kruid met peper en zout.
- Zorg dat de saus niet te dik wordt. Voeg indien nodig een scheutje water toe.
- Kook de ravioli al dente in licht gezouten water en giet af.
- Voeg de olie en het blokje Knorr Bouquet Provençale toe en roer voorzichtig alles om.
- Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes en voeg bij de saus.
- Werk af met de basilicum.
- Meng vervolgens de ravioli met de saus, giet in een ovenschotel en werk af met de Parmezaanse kaas.
- Laat enkele minuutjes gratineren onder een hete grill.
