use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Salade van vijgen en warme geitenkaas

Fijnproevers op bezoek? Met deze salade met warme geitenkaas en verse vijgen win je harten. En het leuke is: dit maak je met je ogen dicht.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4
recipe image Salade van vijgen en warme geitenkaas
  • Solo Vloeibaar
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • zeezout
  • 4 vijgen
  • 4 schijfjes geitenkaas
  • 50 g honing
  • 30 g pijnboompitten
  • 200 g gemengde sla
  • peper
  1. Snij de vijgen open en schik er de kaas op.
  2. Lepel er de Solo Vloeibaar over en schuif ze in een op 180° C voorverwarmde oven tot de kaas licht smelt.
  3. Schik op de borden met de sla erlangs.
  4. Lepel er de honing en de azijn over en werk af met pijnboompitten,vers gemalen peper en grof zout.

Wat voor score geef jij dit recept?