Scampi met romige kruidensaus
Recept van Hinion.
Wat is overheerlijk, lekker kruidig én klaar in een kwartiertje Deze scampi's met kruidenroomsausje zijn al klaar voor je 'komen eten' kunt zeggen!
Recept van Hinion.
Wat is overheerlijk, lekker kruidig én klaar in een kwartiertje Deze scampi's met kruidenroomsausje zijn al klaar voor je 'komen eten' kunt zeggen!
Geef score
Porties

- 1 middlegroot blik tomaatblookjes
- 600 gram gepelde scampi
- 1 kruidenkaasje
- 3 teentjes knoflook
- olijfolie
- 4 el gehakte peterselie
- pilipili en peper
- Roerbak de scampi 2 min.in een beetje olijfolie.Ik had toen nog wat calamares over dus heb ik er die ook bijgedaan.Voeg er de gepelde en geplette knoflook aan toe.Roerbak 1 min.
- Voeg er de tomaatblokjes en het kruidenkaasje aan toe.Roer tot de kaas gesmolten is .Laat een paar minuten sudderen tegen de kook aan.
- Breng op smaak met pilipili en peper uit de molen.Bestrooi royaal met gehakte peterselie. Met pasta,gewone rijst of Griekse rijst.
