use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven

Sla van gegrilde kip met mango, limoen en koriander

De lekkerste sla van gegrilde kip met mango maak je met dit recept. Bijzonder smaakvol en ee tikkeltje exotisch: hier ga je fans mee winnen!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4
recipe image Sla van gegrilde kip met mango, limoen en koriander
  • Includes
    600 g kip (dunne reepjes)
  • Includes
    2 eetlepels Solo vloeibaar
  • Includes
    2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • Includes
    1 zakje gemengde sla van jonge scheuten
  • Includes
    1 zeste (dunne schil z van 1 limoen
  • Includes
    sap van 2 limoenen
  • Includes
    1 Spaanse peper (ontpit en gehakt)
  • Includes
    zout
  • Includes
    2 teentjes look (gehakt)
  • Includes
    peper
  • Includes
    2 eetlepels fijngehakte koriander
  • Includes
    1 mango (in fijne plakjes gesneden)
  1. Verwarm de grill voor.
  2. Haal de reepjes kip door de Solo Vloeibaar.
  3. Gril ze gedurende ongeveer 3 minuten.
  4. Meng de zeste en het sap van de limoenen, de Spaanse peper, de teentjes look, het zout en de peper en voeg er de olijfolie geleidelijk bij.
  5. Zet koel weg.
  6. Meng de sla van jonge scheuten en de plakjes gegrilde kip met de saus en schik in diepe borden.
  7. Garneer met mango en fijngehakte koriander.

Wat voor score geef jij dit recept?