Sla van gegrilde kip met mango, limoen en koriander
De lekkerste sla van gegrilde kip met mango maak je met dit recept. Bijzonder smaakvol en ee tikkeltje exotisch: hier ga je fans mee winnen!
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 600 g kip (dunne reepjes)
- 2 eetlepels Solo vloeibaar
- 2 eetlepels extra vergine olijfolie
- 1 zakje gemengde sla van jonge scheuten
- 1 zeste (dunne schil z van 1 limoen
- sap van 2 limoenen
- 1 Spaanse peper (ontpit en gehakt)
- zout
- 2 teentjes look (gehakt)
- peper
- 2 eetlepels fijngehakte koriander
- 1 mango (in fijne plakjes gesneden)
- Verwarm de grill voor.
- Haal de reepjes kip door de Solo Vloeibaar.
- Gril ze gedurende ongeveer 3 minuten.
- Meng de zeste en het sap van de limoenen, de Spaanse peper, de teentjes look, het zout en de peper en voeg er de olijfolie geleidelijk bij.
- Zet koel weg.
- Meng de sla van jonge scheuten en de plakjes gegrilde kip met de saus en schik in diepe borden.
- Garneer met mango en fijngehakte koriander.
