use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Spaghetti met zeevruchten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Spaghetti met zeevruchten
  • 1 wortel
  • 4 eetlepels Solo
  • 1 blikje kant en klare tomatensaus
  • zout
  • 200 g gepelde zoetwatergarnalen
  • 400 g spaghetti
  • 1 ui
  • peper
  • tijm
  • 200 g gekookte mosselen
  • 1 blik kokos (melk)
  1. Snipper de ui en snij de wortel in zeer fijne plakjes.
  2. Stoof de ui en de wortel in de Solo aan en doe er de saus bij.
  3. Giet er de kokosmelk bij en breng verder op smaak met tijm, peper en zout.
  4. Laat er de garnalen in garen en voeg dan de mosselen toe.
  5. Laat alles goed opwarmen.
  6. Kook de pasta beetgaar en verdeel er de saus over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.