Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Haal de sperziebonen af. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel en snipper het uitje.
Fruit de uisnippers een half minuutje in vloeibare margarine en voeg dan de champignons toe. Kruid met zout en peper. Laat onder af en toe omscheppen ca. 6 à 7 minuten zachtjes bakken.
Kook intussen de sperziebonen in weinig water met zout in ongeveer 10 minuten beetgaar.
Ris de blaadjes van het takje tijm en voeg die samen met de Solo Crèmefine Cuisine toe aan de champignons. Laat 2 à 3 minuten zachtjes pruttelen.
Giet de sperziebonen af, verdeel ze over de borden en schep er de roomchampignons op.
De gegrilde kippenbouten en rijsttimbaaltjes:
Kruid de bouten en grill ze ongeveer 45 minuten in de oven, halverwege keren. Kook ondertussen de rijst gaar en knip de bieslook klein.
Meng de rijst met de maïskorrels en de bieslook. Schep de rijst in kommetjes of kopjes, druk licht aan en keer ze om op de borden. Schep de sperziebonen met champignons ernaast en leg op elk bord een kippenbout.