Wortelcake met vanille ijs, passievruchten en kokosroom
Geef score
Kooktijd40 min
Voorbereiding
Porties

- 150 gr bloemsuiker
- 50 gr amandelpoeder
- 50 gr bloem
- 85 g Solo Vloeibaar
- 100 gr eiwit
- 2 geschilde en geraspte wortelen
- 4 passievruchten
- 2 eetlepels geraspte kokos
- 2 dl room
- 1 eetlepel suiker
- vanille ijs
Voorbereiding
- Warm de oven voor op 180°
Bereiding
- Meng het amandelpoeder met de bloem, Solo light vloeibaar, suiker en de wortelen. Klop het eiwit stijf en spatel het onder de rest.
- Giet in indivuduelen bakvormjes en bak ze af op 180° . Prik er met een spiesje in om te zien of ze gaar zijn.
- Laat de cakejes daarna afkoelen.
- Klop de room op met de suiker en de geraspte kokos.
- Snij de passievruchten in twee en lepel het sap en de pitjes over de kokosroom.
