use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wortelsalade met rozijnen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wortelsalade met rozijnen

Wortelsalade met rozijnen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 300 g worteltjes (bospeen)
  • 3 el olijfolie
  • 1 el witte balsamicoazijn
  • 1 tl honing
  • 3 el rozijnen
  • 2 el gerookte amandelen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Week de rozijnen in water tot ze zacht zijn. Rasp de wortels en hak de amandelen grof.
  2. Klop een dressing van de olijfolie, de witte balsamicoazijn en de honing. Meng alle ingrediënten door elkaar en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.