use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Yoghurt- en aardbeientaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Yoghurt- en aardbeientaart

Yoghurt- en aardbeientaart

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g petit-beurre koekjes
  • 50 g Solo
  • 5 blaadjes gelatine
  • 2 eiwitten
  • 2 eetlepels suiker
  • 500 g aardbeien
  • 1 citroen
  • 500 g yoghurt

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Plet de koekjes en meng ze met de Solo.
  2. Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en doe de deeg in de vorm.
  3. Druk goed aan en zet koel weg.
  4. Laat de gelatine weken.
  5. Verwijder de steeltjes van de aardbeien en mix ze glad met het citroensap.
  6. Roer er de aardbeienyoghurt bij.
  7. Laat de gelatine smelten in de microgolfoven en roer ze door de bereiding.
  8. Klop de eiwitten met de suiker tot stevig sneeuw op en spatel het erbij.
  9. Giet in de taartvorm en laat in de koelkast opstijven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.