Yoghurt- en aardbeientaart
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- 200 g petit-beurre koekjes
- 50 g Solo
- 5 blaadjes gelatine
- 2 eiwitten
- 2 eetlepels suiker
- 500 g aardbeien
- 1 citroen
- 500 g yoghurt
- Plet de koekjes en meng ze met de Solo.
- Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en doe de deeg in de vorm.
- Druk goed aan en zet koel weg.
- Laat de gelatine weken.
- Verwijder de steeltjes van de aardbeien en mix ze glad met het citroensap.
- Roer er de aardbeienyoghurt bij.
- Laat de gelatine smelten in de microgolfoven en roer ze door de bereiding.
- Klop de eiwitten met de suiker tot stevig sneeuw op en spatel het erbij.
- Giet in de taartvorm en laat in de koelkast opstijven.
