Farfalle met krab
Deze farfalle met krab is supersimpel, supersnel én bovendien ook superlekker! Ook heerlijk als lunch om mee naar het werk te nemen.
Deze farfalle met krab is supersimpel, supersnel én bovendien ook superlekker! Ook heerlijk als lunch om mee naar het werk te nemen.
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 3 el Solo Vloeibaar
- 1 bosje peterselie
- 350 g farfalle (strikjes) of andere korte pasta
- zout
- 1 onbehandelde citroen
- 1 teentje knoflook
- 200 g krab of tonijn (uitgelekt)
- 4 rijpe kleine tomaten
- peper
- Rasp de citroenschil, pers een eetlepel sap en hak de peterselie zeer fijn.
- Breng ruim voldoende water aan de kook, voeg er wat zout aan toe en wanneer het water kookt ook de pasta. Kook volgens de aanwijzingen de pasta al dente.
- In een pan stoof je de knoflook in de Solo op een vrij sterk vuurtje aan.
- Verwijder de knoflook wanneer die bruin wordt.
- Voeg dan de krab, de in blokjes gesneden tomaten, het citroensap en een beetje zout toe en neem van het vuur.
- Giet de pasta af en meng met de saus. Voeg er de citroenschil, de peterselie en enkele flinke draaien van de pepermolen aan toe. Nog eens goed mengen en opdienen.
