use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
buffet

Cocktail brésilien

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • PortionsPortions 1
recipe image Cocktail brésilien
  • 0.5 citron vert
  • 1 cuiller à café de sucre de canne
  • 2 cl de Caçhaca (rhum au sucre de canne)
  • glace pilée
  • Lipton Ice Tea Green Mint ou Lemon
  1. Epluchez finement le citron vert et découpez-le en quartiers, que vous placerez dans le fond du verre. Saupoudrez de sucre de canne.
  2. A l’aide d’un pilon à cocktail en bois ou d’une cuiller, mélangez le sucre au citron.
  3. Ajoutez ensuite le Caçhaca, la glace pilée et terminez par un soupçon de Lipton Ice Tea.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.