use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
moyen

Irish Coffee

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Irish Coffee
  • du café fort
  • quelques morceaux de sucre
  • du whisky
  • un peu de crème fraîche
  1. Préparez du café fort.
  2. Placez un morceau de sucre dans chaque verre que vous allez remplir d'Irish Coffee. Pour chaque personne, versez 1/3 de verre de whisky dans une poêle, réchauffez jusqu'au point d'ébullition et flambez. Répartissez vite le whisky au-dessus des verres et remplissez les verres de café.
  3. Pour la garniture, versez un peu de crème fraîche battue dans le café à l'aide du côté convexe d'une cuiller.

How would you rate this recipe?