use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lamskoteletjes met basmatirijst, curry en komkommer-yoghurtdressing
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lamskoteletjes met basmatirijst, curry en komkommer-yoghurtdressing

Lamskoteletjes met basmatirijst, curry en komkommer-yoghurtdressing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 8 lamskoteletjes
  • 2 zakjes Knorr kant-en-klare currysaus
  • Solo Vloeibaar
  • takjes koriander
  • zout
  • 2 potjes natuur yoghurt
  • 300 g basmati rijst
  • 2 komkommers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de lamskoteletjes in de Solo Vloeibaar en warm de Knorr currysaus op.
  3. Schil de komkommers en halveer deze.
  4. Lepel er de pitjes uit en snij in piepkleine blokjes.
  5. Meng de gesneden komkommer met 8 eetlepels yoghurt, 4 eetlepels fijngehakte koriander en breng het geheel op smaak met zout.
  6. Druk de rijst aan in ronde kommen en stort op de borden.
  7. Lepel er de saus naast.
  8. Schep de komkommer-yoghurtdressing in 4 kleine kommetjes en plaats ze op de borden.
  9. Garneer met koriander.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.