Hartige dubbeldekker
Rucola is een plant van de mosterdfamilie en wordt ook Perzische mosterd genoemd. Naargelang het gaat om wilde of normale rucola, kunnen de donkergroene bladeren een ander formaat hebben.
Rucola is arm aan calorieën, maar rijk aan vitaminen A en C, en bevat ook enkele mineralen zoals ijzer en calcium.
Rucola is een plant van de mosterdfamilie en wordt ook Perzische mosterd genoemd. Naargelang het gaat om wilde of normale rucola, kunnen de donkergroene bladeren een ander formaat hebben.
Rucola is arm aan calorieën, maar rijk aan vitaminen A en C, en bevat ook enkele mineralen zoals ijzer en calcium.
Geef score
Porties

- 12 sneden notenbrood
- Becel Light
- 8 plakken rosbief
- 2 rode uien
- eikenbladsla
- rucola
- Becel Koolzaadolie
- Besmeer het notenbrood met Becel Light. Snij de ui in fijne ringen.
- Beleg 4 sneden brood met een plak rosbief, wat uiringen en eikenbladsla.
- Leg er 4 sneetjes notenbrood op en beleg ook deze met rosbief, uiringen en eikenbladsla. Leg de laatste 4 sneetjes brood er met de Becelkant naar beneden bovenop. Zet eventueel vast met een lange prikker.
- Maak op 4 borden een bedje van rucola, aangemaakt met een beetje Becel Koolzaadolie. Leg de sandwiches erop en serveer.
