use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kippenspiesjes met sojasaus

Kippenspiesjes met sojasaus zijn een schot in de roos bij fans van kip: met zo'n lekker sappig sausje smaakt je kip nog beter dan anders.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Kippenspiesjes met sojasaus
  • 1 eetlepel Solo
  • Mirin
  • Pilipili
  • sojasaus
  • 4 kippenfilets
  1. Snij de kippenfilets in blokjes en rijg ze aan houten spiesjes.
  2. Verhit wat Solo in een grote pan en bak de spiesjes tot de kip gaar is.
  3. Maak een saus door de sojasaus en mirin te mengen.
  4. Neem hierbij een verhouding van tweederde sojasaus op eenderde mirin in acht.
  5. Doe de saus in een pan en laat 2 à 3 minuten inkoken.
  6. Giet de saus over de spiesjes en sprenkel er wat pilipili over.
  7. Warm opdienen.

Wat voor score geef jij dit recept?