use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kipspiesje met Bulgaarse yoghurtdip

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    2 porties
recipe image Kipspiesje met Bulgaarse yoghurtdip
  • 200 g kipfilet
  • 3 el Bertolli olijfolie
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 60 g walnoten
  • 4 takjes dille
  • 1.5 dl Bulgaarse yoghurt
  • 0.5 dl olijfolie extra vierge
  • satéstokjes
  1. Week de stokjes in koud water. Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de olie, paprikapoeder en zout en peper met de kipfilet.
  2. Maak de paprika en ui schoon en snijd ze in stukken. Rijg om en om ui, kip en paprika aan de spiesjes. Rooster ze in de grillpan, op de BBQ of onder de grill goudbruin en gaar.
  3. Maak intussen de dip: Pel en hak de knoflook. Hak de noten. Hak de dille. Meng in een kom de yoghurt met de olie, dille, noten en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Serveer de dipsaus bij de kipspiesjes.

Wat voor score geef jij dit recept?