use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Lauwe zomersla

Een originele salade serveren bij je barbecue? Maak eens een lauwe zomersla met pasta, abrikozen en ananas. Snel klaar en overhéérlijk op warme dagen.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4
recipe image Lauwe zomersla
  • 0.5 ijsbergsla
  • 5 verse abrikozen
  • zout
  • 3 eetlepels Solo
  • 150 g pasta
  • 2 eetlepels balsamicokazijn
  • verse tuinkruiden
  • 2 tomaten
  • peper
  • 1 blik ananas in blokjes
  1. Snipper de sla grof.
  2. Ontpit de abrikozen en snijd ze in stukken.
  3. Laat de ananas uitlekken.
  4. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukken.
  5. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
  6. Giet af en roer er de Solo en de azijn door.
  7. Breng op smaak met peper.
  8. Laat nog een beetje afkoelen en roer er dan de abrikozen, de tomaten en de ananas door.
  9. Werk af met peper en verse tuinkruiden en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?