use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Lipton Pyramid Alps biscuits

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd45 min
  • Porties
     
    20
recipe image Lipton Pyramid Alps biscuits
  • 4 Lipton Pyramid Alps theezakjes
  • 250 gram bloem (gezeefd)
  • 100 gram suiker
  • 120 gram Solo margarine (op kamertemperatuur)
  • een snuifje zout
  • 1 groot ei (losgeklopt)
  • 1 eigeel
  • keukenrobot
  • uitsteekvormpjes
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Knip de theebuiltjes voorzichtig open. Meng alle ingrediënten (behalve het eigeel) goed samen in de keukenrobot tot je een min of meer glad deeg bekomt.
  3. Bestrooi je werkoppervlak met bloem en rol het deeg uit met een deegrol tot het koekjesdeeg een drietal millimeter dik is. Snijd met een vorm de koekjes in de vorm van herfstbladeren uit het deeg en leg ze op bakpapier of op een siliconen matje op de bakplaat.
  4. Wrijf de koekjes dan aan de bovenzijde mooi in met eigeel. Zet de bakplaat in de oven. Bak ze ongeveer 20 minuten tot ze goudbruin zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?