Mediterraanse croque monsieur
Gezonder koken? Gebruik dan bijv. Becel in plaats van echte boter, je vervangt dan de slechte verzadigde vetten voor de goede onverzadigde vetten omega 3 en omega 6, plus hartvriendelijke vitamines.
Gezonder koken? Gebruik dan bijv. Becel in plaats van echte boter, je vervangt dan de slechte verzadigde vetten voor de goede onverzadigde vetten omega 3 en omega 6, plus hartvriendelijke vitamines.
Geef score
Porties

- 1 aubergine
- 1 courgette
- 1 rode ui
- 200 g verse geitenkaas
- zongedroogde tomaatjes
- rucola of notensla
- 1 el Becel Bakken en Braden
- 1 el Becel
- 16 sneetjes bruin toastbrood
- Snij de ui in ringen en de aubergine en courgette in plakjes. Bak de groenten in Becel Bakken en Braden in 10 minuten bruin en beetgaar.
- Beleg de helft van het brood met de gebakken groenten, een laagje geitenkaas en enkele zongedroogde tomaatjes. Plaats de andere sneetjes brood erop.
- Besmeer de croques met Becel en bak ze in de toaster of in de oven. Garneer ze met de rucola en dien direct op.
