use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Mexicaanse kipwrap met maïs en kaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4
recipe image Mexicaanse kipwrap met maïs en kaas
  • 350 g kipreepjes
  • 1.5 el Mexicaanse kruiden
  • 600 g gemengde groentemix met maïs (diepvries)
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 1 blik (ca. 400 g) gepelde tomatenblokjes
  • 6 - 8 soft tortillawraps (medium)
  • 2 el fijngehakte koriander
  • 150 g geraspte jonge kaas
  1. Meng de kip met de Mexicaanse kruiden.
  2. Kook de (bevroren) groenten 5 minuten in kokend water. Giet af en laat uitlekken.
  3. Verhit de helft van de Solo Vloeibaar in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de reepjes kipfilet 5 minuten. Voeg de groenten en de tomatenblokjes uit het blik toe en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Verdeel het warme kip-groentemengsel over de wraps en strooi er een beetje koriander over. Klap de wraps dubbel.
  5. Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in 1 of 2 pannen. Leg de wraps 2 aan 2 in de pan. Bestrooi ze met een flinke lepel kaas en bak op een laag vuur tot de kaas is gesmolten en de onderkant lichtbruin en knapperig is (3-4 minuten). Leg ze op een schaal en houd ze in een warme oven (100°C) even warm. Bak de andere wraps.
  6. Leg de wraps op borden en strooi de rest van de koriander erover.

Wat voor score geef jij dit recept?