Mexicaanse kipwrap met maïs en kaas
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 350 g kipreepjes
- 1.5 el Mexicaanse kruiden
- 600 g gemengde groentemix met maïs (diepvries)
- 4 el Solo Vloeibaar
- 1 blik (ca. 400 g) gepelde tomatenblokjes
- 6 - 8 soft tortillawraps (medium)
- 2 el fijngehakte koriander
- 150 g geraspte jonge kaas
- Meng de kip met de Mexicaanse kruiden.
- Kook de (bevroren) groenten 5 minuten in kokend water. Giet af en laat uitlekken.
- Verhit de helft van de Solo Vloeibaar in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de reepjes kipfilet 5 minuten. Voeg de groenten en de tomatenblokjes uit het blik toe en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
- Verdeel het warme kip-groentemengsel over de wraps en strooi er een beetje koriander over. Klap de wraps dubbel.
- Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in 1 of 2 pannen. Leg de wraps 2 aan 2 in de pan. Bestrooi ze met een flinke lepel kaas en bak op een laag vuur tot de kaas is gesmolten en de onderkant lichtbruin en knapperig is (3-4 minuten). Leg ze op een schaal en houd ze in een warme oven (100°C) even warm. Bak de andere wraps.
- Leg de wraps op borden en strooi de rest van de koriander erover.
