use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Mexicaanse rode pepersaus

Met deze rode pepersaus geef je een Mexicaanse twist aan je grilgerechten. De lekker pittige smaak wordt ongetwijfeld een hit op je volgende barbecue of gourmetavond.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Voorbereiding
     
     
    12 min
  • Porties
     
    4
recipe image Mexicaanse rode pepersaus
  • 1 eetlepel Solo
  • 1 koffielepel gemalen korianderzaad
  • 1 eetlepel fijngehakte korianderblaadjes
  • 1 koffielepel suiker
  • 1 koffielepel zout
  • 1 eetlepel azijn
  • 2 spaanse pepertjes of jalapenopepers
  • 2 uien
  • 4 tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  1. Snij de pepertjes doormidden en verwijder de zaadjes.
  2. Hak de pepertjes, uien, tomaten en het knoflook fijn.
  3. Smelt de Solo in een pot, stoof de fijngehakte groenten en smaakmakers eventjes aan.
  4. Voeg er de andere ingrediënten bij en laat ze vervolgens een half uurtje sudderen in hun eigen nat. Voeg er wat warm water aan toe als het mengsel zou gaan aanbranden.
  5. Wrijf de massa vervolgens door een zeef.
  6. Je kan deze saus zowel koud als lichtjes opgewarmd gebruiken.

Wat voor score geef jij dit recept?