Nieuwe aardappelen in romige bieslookdressing
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- zeezout
- 1 eetlepel Solo Vloeibaar
- 2 eetlepels light room
- 2 eetlepels mayonaise
- 500 g nieuwe aardappelen
- 1 koffielepel fijngesneden citroenschil (van een onbehandelde citroen)
- zwarte peper
- 1 busseltje bieslook
- Borstel de nieuwe aardappelen.
- Kook ze in water en een koffielepel zeezout zo'n 10 tot 15 minuten.
- Meng ondertussen de mayonaise en de light room in een kom en snipper er de bieslook bij.
- Giet de aardappelen af. Leg ze terug in de pot en voeg de solo vloeibaar , citroenschilletjes en een beetje zeezout toe en enkele draaien van de pepermolen.
- Meng goed zodat ze aan alle kanten met het mengsel bedekt zijn.
- Voeg dan de room bereiding toe en serveer warm of op kamertemperatuur.
- Lekker met zalm of kip
