Noedels met eend uit de wok
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- 1 chilipepertje zonder zaadjes gesnipperd
- 400 g eendenfilet in reepjes
- 400 g rijst pasta
- 1 blokje Knorr Finesse visboullon
- 200 g sojascheuten
- 3 jonge uitjes, versnipperd
- 1 eetlepel Solo Vloeibaar
- 400 g oesterzwammen in reepjes gescheurd
- 1 eetlepel gekonfijte gember blokjes
- 2 eetlepels geroosterde cashew noten
- Roerbak de eendenstukjes op ongeveer 5 minuten mooi bruin.
- Haal het vlees uit de wok en zet even apart.
- Bak dan de pijpajuintjes met het chilipepertje en de oesterzwammen in de Solo.
- Voeg het bouillon blokje en 3 dl water toe en en laat voor de helft inkoken.
- Doe er de sojascheuten, gember en eendenreepjes bij en laat even meewarmen.
- Kook ondertussen de rijstnoedels gaar en doe ze in de wok.
- Schep alles onder elkaar en werk af met geroosterde cashewnoten.
