use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Noedels met eend uit de wok

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4
recipe image Noedels met eend uit de wok
  • 1 chilipepertje zonder zaadjes gesnipperd
  • 400 g eendenfilet in reepjes
  • 400 g rijst pasta
  • 1 blokje Knorr Finesse visboullon
  • 200 g sojascheuten
  • 3 jonge uitjes, versnipperd
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 400 g oesterzwammen in reepjes gescheurd
  • 1 eetlepel gekonfijte gember blokjes
  • 2 eetlepels geroosterde cashew noten
  1. Roerbak de eendenstukjes op ongeveer 5 minuten mooi bruin.
  2. Haal het vlees uit de wok en zet even apart.
  3. Bak dan de pijpajuintjes met het chilipepertje en de oesterzwammen in de Solo.
  4. Voeg het bouillon blokje en 3 dl water toe en en laat voor de helft inkoken.
  5. Doe er de sojascheuten, gember en eendenreepjes bij en laat even meewarmen.
  6. Kook ondertussen de rijstnoedels gaar en doe ze in de wok.
  7. Schep alles onder elkaar en werk af met geroosterde cashewnoten.

Wat voor score geef jij dit recept?