use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Penne Niçoise

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties
     
    4
recipe image Penne Niçoise
  • 400 g penne
  • 400 g gebroken sperziebonen
  • 4 tomaten
  • 2 blikjes tonijn (naturel)
  • 2 eieren
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 1 el citroensap
  • 3 el olijventapenade
  • versgemalen zwarte peper
  1. Snijd de tomaten in parten en snijd het harde kroontje weg. Laat de tonijn uitlekken. Kook de eieren hard, laat ze schrikken in koud water, pel ze en snijd ze in achten.
  2. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen gaar in 8 à 10 minuten. Giet beide af.
  3. Verhit de vloeibare margarine in de pan van de pasta en voeg het citroensap en de tapenade toe. Schep de pasta weer terug in de pan, voeg ook de sperziebonen, tomaat en tonijn toe en schep dit goed om.
  4. Laat even doorwarmen. Maal er wat zwarte peper overheen en garneer de pasta met de partjes ei.

Wat voor score geef jij dit recept?