Spinaziepakketjes
Geef score
Kooktijd2 uur
Voorbereiding
Porties

- 40 g Solo
- 3 eetlepels bloem
- 2 dl melk
- zout
- 4 eetlepels Solo Vloeibaar
- 300 g spinazie
- peper
- muskaatnoot
- 4 eieren
- 6 sneetjes ham
- 100 g geraspte kaas
- Smelt de Solo en stoof er de spinazie in aan.
- Klop de eieren los met de melk en de bloem en breng deze verder op smaak met peper en zout en muskaatnoot.
- Roer er de kaas door.
- Smeer een bakplaat in met Solo Vloeibaar en giet er eerst de eieren in en verdeel er dan de spinazie over in een dunne laag.
- Schuif het in een op 180° voorverwarmde oven, gedurende 10 à 15 minuten.
- Schuif de bereiding uit de schotel op een stuk aluminiumfolie.
- Verdeel er de ham over en rol op. Laat volledig afkoelen.
- Verwijder de folie en snij in plakjes.
