tacoschelpen
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- 600 g gemengd gekruid gehakt van rund-en varkensvlees
- Solo vloeibaar
- 1 ui, gesnipperd
- 1 groene paprika, in blokjes gesneden
- 1 eetlepel komijnpoeder
- zwarte peper
- zout
- cayennepeper
- 0.3 l tomatencoulis
- 1 teentje knoflook, geperst
- worcestershiresaus
- 6 tacoschelpen
- 1 krop ijsbergsla
- 200 g geraspte cheddar
- Bak het gehakt in wat Solo vloeibaar.
- Voeg de overige ingrediënten, behalve de tacoschelpen, sla en kaas, toe.
- Laat het geheel ongeveer 20 minuten sudderen op een laag vuurtje.
- Warm de tacoschelpen enkele minuten op in de oven .
- Snij de sla in lange, dunne reepjes en verdeel ze over de tacoschelpen.
- Voeg het vlees toe en strooi de kaas erover. Onmiddellijk opdienen.
