use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

tacoschelpen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    6 porties
recipe image tacoschelpen
  • 600 g gemengd gekruid gehakt van rund-en varkensvlees
  • Solo vloeibaar
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 groene paprika, in blokjes gesneden
  • 1 eetlepel komijnpoeder
  • zwarte peper
  • zout
  • cayennepeper
  • 0.3 l tomatencoulis
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • worcestershiresaus
  • 6 tacoschelpen
  • 1 krop ijsbergsla
  • 200 g geraspte cheddar
  1. Bak het gehakt in wat Solo vloeibaar.
  2. Voeg de overige ingrediënten, behalve de tacoschelpen, sla en kaas, toe.
  3. Laat het geheel ongeveer 20 minuten sudderen op een laag vuurtje.
  4. Warm de tacoschelpen enkele minuten op in de oven .
  5. Snij de sla in lange, dunne reepjes en verdeel ze over de tacoschelpen.
  6. Voeg het vlees toe en strooi de kaas erover. Onmiddellijk opdienen.

Wat voor score geef jij dit recept?