Tagliatelle met Effi Licht en Fris Natuur en courgettes
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 400 g tagliatelle
- zout en peper
- 1 eetlepel Solo Vloeibaar
- 150 g Effi Natuur
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- 2 courgettes (in stukjes gesneden)
- 2 teentjes look
- 1 eetlepel geraspte citroenschil
- 50 g parmezaankaas
- Breng water met zout aan de kook. Bereid de tagliatelle zoals op de verpakking vermeld staat.
- Verhit ondertussen de Solo in een braadpan. Bak daarin de courgettestukjes met de gehakte look gedurende enkele minuten.
- Breng op smaak met peper en zout. Zet opzij.
- Laat de pasta uitlekken als die beetgaar gekookt is.
- Giet de pasta vervolgens terug in de pan.
- Voeg er de Effi Natuur aan toe, goed roeren.
- Doe er dan de gebakken courgettestukjes bij, goed mengen. Breng op smaak met peper en zout indien nodig .
- Serveer in diepe borden en garneer met platte peterselie, geraspte citroenschil en krulletjes parmezaankaas.
