Verse tonijn met oregano en kappertjes
Mediterrane eenvoud op zijn best...
Slechts 2 basisingrediënten en wat kruiden volstaan voor dit feestelijke gerecht !
Mediterrane eenvoud op zijn best...
Slechts 2 basisingrediënten en wat kruiden volstaan voor dit feestelijke gerecht !
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 400 g tomaten uit blik
- 4 dikke stukken verse tonijn
- peper & zout
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 eetlepel kappertjes
- 3 eetlepels Bertolli Extra Vergine olijfolie
- pasta naar keuze
- Bereiding: Verwarm de oven tot 190°C.
- Giet de tomaten af, maar behoud het sap en snij de tomaten in schijfjes.
- Leg de vis in een ovenschotel, kruid met zout en peper, bedek met de tomatenschijfjes en sap.
- Strooi er wat oregano en kappertjes over.
- Giet er ook de Bertolli Extra Vergine olijfolie over en bak zo'n 20- 25 minuten in de oven.
- Dien op met pasta naar keuze.
- Tip van de chef:
- Je kunt ook 1/2 theelepel venkelzaadjes aan de schotel toevoegen. De lichte anijssmaak zal je aangenaam verrassen.
