Vispannetjes van zeewolf met garnalen en venkel
Vis is een uitstekende partner in voorgerechten en met dit receptje wouden we dat nog eens extra in de verf zetten.
Geniet u mee van dit vispannetjes van zeewolf met garnalen en venkel ?
Vis is een uitstekende partner in voorgerechten en met dit receptje wouden we dat nog eens extra in de verf zetten.
Geniet u mee van dit vispannetjes van zeewolf met garnalen en venkel ?
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 400 g garnalen
- 500 g zeewolffilet van Iglo
- 2 l visbouillon
- 1 grote venkelknol
- 5 lavasblaadjes
- 50 g roux
- Bereiding:Ontdooi de zeewolf en snij in gelijkmatige blokjes.
- Pocheer de vis in een kokende, gekruide visbouillon. Laat hem daarna uitlekken.
- Kook de versneden venkel in het pocheervocht, bind met de roux en laat alles samen garen.
- Mix en zeef de massa. Laat terug opkoken en controleer de kruiding.
- Voeg de zeer fijn gesneden lavasblaadjes toe.
- Schik de zeewoflblokjes op een klein bordje, verdeel de garnalen erover en overgiet met de saus.
