use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Watermeloen met verse kaas en gembersaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Porties
     
    6
recipe image Watermeloen met verse kaas en gembersaus
  • 80 g suiker
  • 100 ml water
  • 400 g ricotta
  • 4 koekjes met chocolade
  • 100 verse gember
  • 1 watermeloen
  1. Pel en snipper de gember in fijne stukjes.
  2. Smelt de suiker op een zacht vuur in het water met de gember en laat op een zacht vuur garen tot je een geurige siroop bekomt.
  3. Mix de koekjes zeer fijn.
  4. Verdeel de kaas en de watermeloen in stukjes.
  5. Schik ze op de borden. Lepel er de saus over en werk af met de gemalen koekjes.

Wat voor score geef jij dit recept?