use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Zomerse aardappelpuree

Aardappelpuree maken op een zomerse dag? Kan perfect! Deze versie met bosuitjes en stukjes paprika is de ideale sidedish voor je barbecue.

Aardappelpuree maken op een zomerse dag? Kan perfect! Deze versie met bosuitjes en stukjes paprika is de ideale sidedish voor je barbecue.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Porties
     
    4
recipe image Zomerse aardappelpuree
  • 75 g Solo
  • 1 dl halfvolle melk
  • zout
  • paprikapoeder
  • 4 bosuitjes
  • 1 kg aardappelen
  • peper
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  1. Kook de aardappelen gaar. Giet het kookvocht af en stamp de aardappelen met een stamper of vork fijn.
  2. Verwarm de melk en voeg Solo toe.
  3. Roer dit mengsel door de gepureerde aardappelen en blijf dit even luchtig kloppen.
  4. De puree op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder.
  5. Snij de paprika's in kleine blokjes en schep deze samen met de gesneden bosuitjes door de puree.

Wat voor score geef jij dit recept?