use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
plat principal

Artichauts à la ciboulette

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • Temps de préparation35 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Artichauts à la ciboulette
  • le jus d'un citron
  • sel
  • 2 cuillères à soupe de vinaigre de vin
  • 4 artichauts
  • 1 cuillère à café de moutarde
  • 6 cuillères à soupe d'huile d'olive
  • 2 cuillères à soupe de ciboulette hachée
  • 2 oeufs cuits dur
  • poivre moulu
  1. Faites cuire les artichauts dans de l'eau salée avec le jus de citron.
  2. Mélangez la moutarde avec le vinaigre et l'huile.
  3. Ecalez les oeufs et écrasez-les à l'aide d'une fourchette.
  4. Ajoutez-les à la sauce ainsi que la ciboulette.
  5. Assaisonnez de poivre, dressez les artichauts sur les assiettes et servez la sauce séparément.

How would you rate this recipe?