use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
amuse-bouche

Chicons aux crevettes grises et ciboulette

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson5 min
  • Temps de préparation5 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Chicons aux crevettes grises et ciboulette
  • 8 chicons
  • 100 g de crevettes grises
  • 2 cuillères à soupe de mayonnaise Calve
  • 1 de bouquet de ciboulette, hachée
  1. Retirez les feuilles extérieures des chicons et réservez-les.
  2. Mélangez les crevettes grises avec la mayonnaise et la ciboulette hachée.
  3. Remplissez les feuilles de chicons avec les crevettes, et décorez-les éventuellement de quelques tiges de ciboulette.

How would you rate this recipe?