use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
accompagnement

Chou-fleur à la crème de pesto

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson15 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Chou-fleur à la crème de pesto
  • 750 g de têtes de chou-fleur
  • 1 dl de crème légère
  • 2 bonnes c. à soupe de pesto vert
  1. Cuisez les têtes de chou-fleur al dente pendant 10 minutes environ. Pendant ce temps, cuisez la crème légère avec le pesto dans une casserole, pendant 2 minutes environ.
  2. Égouttez les têtes de chou-fleur que vous nappez ensuite de la crème au pesto. Servez directement.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.