use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
entrée

Croquette de pâté

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson12 min
  • Temps de préparation5 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Croquette de pâté
  • 100 g de pâté
  • 1 blanc d'œuf
  • 50 g de farine
  • chapelure
  • 8 asperges vertes
  • 4 langoustines
  • Solo
  • Solo huile pour fritures
  • 4 feuilles de basilic
  1. Coupez le bloc de pâté en dés.
  2. Panez-les dans la farine, le blanc d'œuf et puis dans la chapelure;
  3. Faites frire à 160 °C à la friteuse.
  4. Cuisez les asperges vertes à point dans de l'eau salée et passez-les immédiatement sous l'eau froide, afin d'obtenir une sensation de chaud-froid.
  5. Mettez la Solo dans une poêle et cuisez les langoustines.
  6. Dressez ce petit en-cas et décorez d'une feuille de basilic.

How would you rate this recipe?