use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
amuse-bouche

Croquette en tapas

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson5 min
  • Temps de préparation5 min
  • PortionsPortions 6
recipe image Aumônières croustillantes aux poires, au gorgonzola et au jambon Ganda
  • restes de viandes
  • 1 petit verre de lait
  • herbes et épices
  • chapelure
  • Solo Graisse pour friture
  • 1 gros oeuf
  • restes de fromages divers
  1. Mettez tous les ingrédients sauf la chapelure dans le bol du mixeur et mélangez tout.
  2. Formez des petites boules du mélange que vous tremperez dans la chapelure et que vous ferez frire 2 minutes dans votre friteuse.

How would you rate this recipe?