use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Hamburgers épicés

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • Temps de préparation10 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Hamburgers épicés
  • 400 g de haché de veau
  • 2 cuillères à soupe de purée de tomates
  • sel
  • piments en poudre
  • 50 g de Solo
  • 200 g de porc haché
  • 2 cuillères à soupe d'oignon haché
  • poivre
  • 1 oeuf
  1. Mélangez la viande avec les oignons, la purée de tomates, l'oeuf puis salez et poivrez.
  2. Parfumez de poudre de piments et formez les hamburgers.
  3. Faites-les cuire dans la Solo.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.