use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
cuisiner avec les enfants

Hot dogs spéciaux

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • PortionsPortions 4
recipe image Hot dogs spéciaux
  • 1 cuillerée à soupe de Solo
  • 8 saucisses de Francfort
  • 8 tranches de bacon
  • 4 petits pains à hot dog
  • cuillerées de légumes crus rapés
  • moutarde
  • 1 oignon
  1. Enroulez le bacon autour des saucisses.
  2. Faites chauffer la Solo dans une poêle et faites-y cuire les saucisses en les tournant régulièrement. Le bacon doit être croquant.
  3. Coupez l'oignon en très fines tranches.
  4. Ouvrez les petits pains, tartinez-les de moutarde.
  5. Recouvrez-les de tranches d'oignons et de crudités et posez une saucisse sur chacun des petits pains.

How would you rate this recipe?