use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
cuisiner avec les enfants

Crumble aux fruits rouges

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson30 min
  • Temps de préparation5 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Aumônières croustillantes aux poires, au gorgonzola et au jambon Ganda
  • 450 g de fruits rouges
  • 90 g de sucre
  • 90 g de Solo
  • 2 cuillères à soupe de Maïzena
  • 30 g d'amandes effilées
  • 100 g de farine
Voorbereiding
  1. Préchauffez le four à 180 °C.
Bereiding
  1. Versez les fruits dans un plat.
  2. Poudrez de maïzena. Mélangez le tout.
  3. Versez dans un saladier le sucre, la farine, les amandes effilées et la Solo.
  4. Frottez tout du bout des doigts pour obtenir des petites miettes.
  5. Etalez le crumble sur les fruits.
  6. Enfournez 30 à 35 minutes.
  7. Le crumble doit être doré.

How would you rate this recipe?