use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
entrée

Potage crémeux aux chicons et aux crevettes

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson20 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Potage crémeux aux chicons et aux crevettes
  • 4 pieds de chicon
  • 6 dl de Knorr Finesse Bouillon Légumes
  • 2,5 dl de crème légère
  • 150 g de crevettes
  • ciboulette, comme garniture
  1. Lavez les chicons et coupez-les grossièrement en morceaux. Cuisez-les dans le bouillon de légumes.
  2. Réduisez les chicons en purée avec le bouillon puis passez le potage au tamis. Ajoutez la crème légère et laissez le potage mijoter un peu à feu doux.
  3. Ajoutez-y les crevettes et laissez-les un peu chauffer. Garnissez enfin la soupe avec de la ciboulette finement hachée puis servez.

How would you rate this recipe?